Arčíkův taneček "O Nymburskou tlapku"

28.07.2009 22:26

Dogdancingové neoficiální závody - naprosto neplánovaná spontální akce:-))

Ani nevím jak a kývla jsem Danče na nabídku tancovat s ní a Rorinkou ve dvojici. První volba padla na Codíka, přeci jen umí o pár cviků více než Arčík, ale není schopný zacvičit několik cviků aniž by u toho nezaštěkal (přestože, když cvičíme doma ani nehlesne:-( ), což by porota moc neocenila. Konkurz tedy vyhrál Arčík. Ačkoliv jsem pořád doufala, že si to Danča rozmyslí, nestalo se a a tak jsme se začali  zodpovědně v pátek večer před soutěží připravovat na soutěž. Celá naše příprava spočívala v tom, že během 2 hodin Danča vymyslela hudbu, společně jsme daly dohromady cviky a vyštrachaly z tatínkových skříní kostými. Párkrát jsme si to všichni čtyři vyskoušeli a hotovo. Parket vytyčený pro závod, se ve finále hodně lišil od kuchyňského prostoru, který jsme použili pro nácvik:-))

Poslední přihlášení (kdo to asi byl...), startovali za odměnu  jako první. Když jsem viděla jak tancují všichni ostatní, byla jsem za start jako první moc vděčná, protože byli všichni moc šikovní, ....asi bych pak ani nenastoupila...

Tak jsme si to všichni odtancovali a nastalo vyhlašování, od Danči padl návrh vzít si kostým na vyhlášení, ale s mou odpovědí "na co, stejně nic nevyhrajem" jsme odkráčeli v civilu zatleskat nejlepším. Jaké pak bylo překvapení, když jsme uslyšeli naše jména ve spojení s druhým místem:-)) Hurá - radost mám ještě teď.

A na co jsme vlastně tancovali - Pat a Mat střihnutý Koucourem v botách, vzhledem k naší přípravě to snad ani jinak nešlo:-))

Po skončení jsme se od rozhodčích (Petra Malá a Lucie Smolíková) dozvěděli, že je naše vystoupení moc pobavilo a dostali jsme ze všech účastníků nejvíce bodů za umělecký dojem.

Co jsme tam vlastně předváděli se můžete podívat ...

—————

Zpět