Hopsání u dědy Mráze - Hradišťko u Sadské

07.03.2010 07:00

Máme za sebou první letošní oficiální závody!

Závody se konaly v krásné jezdecké hale jezdecké školy Equus Kinský, v moc hezkém prostředí. Mrazivé zimní ráno mi připomnělo proč nejezdím v zimě na závody, postupně jsem to však překonala a vůbec toho nelituji.

Alice stavěla záludné (jako vždy:-)) avšak prostorné parkury, povrch v hale byl ideální a v kantýně měli výborné kynuté ovocné knedlíky, mňam.

Tak a k běhání... první běh byl jumping, Codík běžel hezky, ale chtěla jsem si střihnout přeběh za zády a spadla nám bočnice, takže disk. První naše dvojka - jsem moc ráda, že to Codík přežil a nic se mu nestalo, první kolize byla na kruhu a další nedorozumění na kladině, což nás samozřejmě rozhodilo a diskly jsme se ani nevím kde. Agility jsme zvládli bez větších chybiček, pouze skočená zona na ačku (zlobit se nemůžu, celou zimu jsme zonovky necvičili), ale panička se po zimě musí vyběhat a zlepšit vedení!

Za celý den Codík shodil jednu tyčku (když nepočítám nepovedené "zaza"), že by zafungovala Susan Salo? No uvidíme a určitě budu v gymnastice pokračovat.

Výsledky:
Jumping: dis
LA2: dis
Agility: 3. místo

Video snad brzy, díky Hani;-)

 

—————

Zpět